Menu

Om Klubben

Horsens Freja starter den 1. januar 2017 op i nye omgivelser Vesthallen med sine helt egne moderne klublokaler. Der bliver også helt nye faciliteter som nyindrettet køkken, vaskesøjle og tørretumbler i et rum, samt skabe i gangen til alt træningstøj. Desuden bliver der også flere dejlige omklædningsrum med god plads. I en bygning uden for hallen er der opført et helt nyt rum til alle klubbens materialer.

Vi kan fortsætte det gode klubliv på Horsens Frejas fundament, som er et socialt og ligeværdigt miljø med et godt kammeratskab, hvor der er plads til alle, der har lyst til at være med.

I Horsens Freja har vi i dag fodbold på seriøst niveau, samt fodbold under mere afslappede former. Det vigtigste er, at det er trivsel og velvære, der driver værket i det daglige, så fodbold bliver en sund og god fritids fornøjelse, hvor man kan bruge sine evner til gavn for både klubben og en selv. Klubben vil fortsat være et sted, hvor alle hjælper alle, da vi jo ind i mellem også møder modgang i livet, og så er det rart at være omgivet af venner, der gerne giver et godt råd eller god opbakning til at overvinde modgang.

Horsens Freja vil fortsætte linjen med 2 trænere og 1 holdleder til hvert hold, samt ind imellem have besøg af gæstetrænere, så det sportslige tilbud bliver udviklet på de enkelte hold og hos den enkelte spiller.

Trænerne ansættes efter klubbens værdier, så der konstant er en god sammenhæng imellem, det vi gør sportsligt, og det vi i klubben har som vore værdier.

Dette er vores cookies
Luk