Menu

Foredrag med Anne-Marie Rindom, VM og OL-guldvinder

image
20. januar 2024 kl. 12:00
Takket være en flot donation fra Familien Hansens Fond havde vi onsdag aften besøg af selveste Anne-Marie Rindom, der netop i sidste uge sikrede sig endnu en VM-medalje i sejlads i ILCA6 i Argentina.
En placering, der sætter Anne-Marie i en rigtig god position til udtagelse til det kommende OL til sommer. Vi hepper på, at Anne-Marie får lov til at forsvare, og gerne generobre den eftertragtede titel, hun har i hvert fald den rigtige tilgang til de store konkurrencer.
Anne-Marie har sejlet siden hun var 5 år gammel her i Horsens, og blev allerede som teenager udtaget til de store sejler konkurrencer rundt omkring i Europa. Det er herefter gået støt fremad og allerede som 19-årig var hun med til OL i London.
Anne-Marie har adskillige flotte resultater i rygsækken og har blandt andet vundet EM, VM og OL-guld i 2020 i Tokyo.
Anne-Marie fortalte levende og med glimt i øjet om sin vej til OL-guldet, de oplevelser, der følger med og især, hvordan man holder fokus på sit mål, også når tingene ikke går helt som planlagt.
 
Alt i alt et rigtig inspirerende og lærerigt oplæg, som Anne-Marie underholdt os med på en kold og mørk onsdag aften i januar.
 
Vi er meget glade for, at vi fik tildelt denne mulighed og kunne opleve en aften med en ellers travl Anne-Marie Rindom, på vej mod de næste mål.
 
Vi ønsker Anne-Marie al mulig held og lykke med de kommende forberedelser.
Dette er vores cookies
Luk