Menu

2024 Standerhejsning 27. Januar

image
27. januar 2024 kl. 20:09
Kære Horsens Freja
Rigtig godt nytår alle sammen og hjertelig velkommen til standerhejsning og sæsonstart 2024. 
Det er dejligt at se jer her i dag: spillere, trænere, frivillige, venner, sponsorer og politikere, tak fordi I kigger forbi, det betyder rigtig meget. 
Vi har som altid glædet os til i dag, en festlig markering af et nyt år!
Et nyt år, der desuden er jubilæumsår, hvor Horsens Freja fylder 75 år, en begivenhed vi vil markere hen over hele året, men sæt allerede nu kryds i kalenderen lørdag d. 16. marts!
Det bliver godt at få taget hul på en ny sæson og komme i gang med træning og træningskampe, så vi kan stå knivskarpt til turnerings start. 
Og som I sikkert allerede har set på Facebook og hjemmeside, stiller vi stærkt op med trænerstaben på både kvinde- og herresiden i 2024.
Vi glæder os meget til at se, hvad det vil bringe. 
Og skulle der være nogle her, der kender én, som mangler en fantastisk klub at spille i, så hiv endelig fat i dem og få dem til at kontakte trænerne på de enkelte hold, vi tager med glæde imod nye spillere. 
Vi kan desuden garantere et godt og udviklende træningsmiljø i både ungdom og senior og trænernes kontakt oplysninger findes på vores hjemmeside. 
Ungdom er som altid allerede startet, for de spiller fodbold hele året, og det lige fra U6-U15, både på kunstgræs og i hallen. 
Hockey, håndboldkvinder, og gymnastik for børn og ældre har været i gang siden efteråret og de fortsætter blot deres sæson nogle måneder endnu.
Men tilbage til standerhejsning og markering af et nyt år, en ny sæson.
Det er altid dejligt, ja nærmest højtideligt, at stå her i dag med vores gode ønsker og håb for den nye sæson, for Horsens Freja! 
Det er glæden ved alt det vi kender, foråret der er på vej, træning og intensitet, en grundform, der skal bygges op og pudses af, kammeratskab og klubliv og så er der spændingen ved alt det vi ikke kender endnu, og det kan være alt lige fra vejret, baneforhold, modstandere og praktiske udfordringer, der skal løses.
Men det er jo det der gør det hele sjovt, det der gør, at vi står her i dag – til endnu en standerhejsning – endnu en forventningens dag!
Må I alle få en helt fantastisk sæson!
This is FREJA!"
Verner og Peter, vil I hejse flaget og lad os herefter råbe et trefoldigt hurra for Horsens Freja.
Og bagefter er der varm suppe i caféen og et par ord om sport og kultur i Horsens fra Andreas Boesen eller Anders Bruun fra Kultur og Fritidsudvalget, samt lidt fra Borgen ved Thomas Monberg
Dette er vores cookies
Luk