Menu

Opstart senior herrer 1. og 2. hold

image
Skrevet af Jes
30. januar 2021 kl. 19:14

Efter 2 oprykninger som afslutningen på efterårs sæsonen 2020, skal vi i gang med en ny og spændende sæson. Vi har hold i Jyllandsserien, serie 3 og serie 5.

Horsens Freja er en velfungerende klub med gode rammer. Vi har ambitioner om at spille på så højt et niveau som muligt, og samtidig har vi et godt socialt fælleskab på tværs af holdene. Vi har et velfungerende træner set-up med 2 trænere på hvert hold. Vi holder til på Fussingvej 65 ved Vesthallen.

Vi følger selvfølgelig regeringens retningslinjer og restriktioner i forhold til Corona pandemien, og træningen i opstarten vil selvsagt bære præg af dette. Det giver nogle begrænsninger, men vi er klar til udfordringen og glæder os til at komme i gang.

Cheftræner Allan Dvinge har en stor erfaring i bagagen. Han har stået i spidsen for Odder IGF i 2. division og har haft en stor rolle i Vejle Boldklubs talent udvikling. Allan har gennemført træner uddannelsen på UEFA A licens. Som assistent har han rutinerede Peder Frandsen, som har stået i spidsen for mange serie klubber på Horsens egnen. Omkring andet holdet har vi et par dygtige og engagerede Freja drenge i Jacob Locht og Finn Andersen.

Har du lyst til at være med i et godt og seriøst træningsmiljø, så kontakt en af nedenstående trænere for yderligere info samt af hensyn til planlægning af træningen. Vi træner på Freja´s anlæg på Fussingvej 65 ved Vesthallen.

Vi starter træningen for Jyllandsserien og serie 3 mandag d. 01. februar kl. 18.15 på kunstbanen.

Medbring venligst fodboldstøvler og løbesko, omklædning hjemmefra.

Herefter træner vi hver mandag og onsdag kl. 18.15 – 19.45.

Klubbens øvrige hold starter op, når det bliver muligt at træne sammen i større grupper igen.


Trænere:
Cheftræner Jyllandsserien : Allan Dvinge, 23316497
Assistenttræner : Peder Frandsen, 61555444
Målmandstræner : Reza Sadrifar, 41686006

Cheftræner serie 3 : Jacob Locht, 28745006
Assistenttræner : Finn Andersen, 29920319


This is FREJA !

Dette er vores cookies
Luk