Menu

GOOD NEWS: Locht og Andersen forlænger

image
Skrevet af Jes
07. oktober 2020 kl. 19:03

Den forløbne uge er brugt til andet end de rigtig spændende senior fodboldkampe, og vi kan med stor glæde offentliggøre at Horsens Freja har forlænget aftale med trænerteamet omkring klubbens 2. hold herrer for hele 2021.

Jacob Locht og Finn Andersen har i indeværende sæson fået rigtig godt fat i holdet, som i øjeblikket viser nogle rigtig gode momenter og står til mulig oprykning til serie 3, hvis sæsonens sidste kampe går som planlagt. Det synes vi selvfølgelig er rigtig positivt og den udvikling vil vi rigtig gerne fortsætte, så vi er meget tilfredse med, at de to herrer også er af samme mening.

Jacob Locht er selv tidligere angriber i Horsens Freja og har de seneste 7 år været først spillende assistent og senere træner for klubbens 2. hold. Her har han formået at motivere rigtig mange både unge og udenlandske spillere til at yde en solid indsats på banen. Jacobs fodboldviden er stor og det er tydeligt, han brænder for trænergerningen og går meget op i sin rolle.

Finn Andersen er også tidligere 1. holds spiller, og har spillet mange gode kampe, både som angriber og som bagerste mand på banen med målmandshandsker på. Det gjorde han så godt, at han også delte sine erfaringer med ungdom, hvor han har været træner i flere perioder. I senior har han erfaring både som holdleder og træner, og det er tydeligt, at Finn også har Freja hjertet på rette sted, og gerne går langt for klubben.

Det er således to meget kompetente fyre, vi har fået lov at forlænge aftale med, og vi glæder os meget til det kommende samarbejde, samt til at følge udviklingen på 2. holdet.

THIS IS FREJA

Finn Andersen (tv) & Jacob Locht (th)

Dette er vores cookies
Luk