09. oktober 2023 kl. 11:08
Læs trænerens kampreferat
Endnu en sejr til Frejas JS. kvinder i hård duel

Der skulle helt som forventet arbejdes stenhårdt for point, da Seest lørdag gæstede JPI Park.

I det første opgør i Seest Idrætspark der endte 1 -1, blev begge holds fysik nemlig også testet til det yderste, og det lykkedes hjemmeholdet at ødelægge rytmen i Frejas spil.

Derfor var vi også mentalt godt forberedte på ikke at give os en tomme i duellerne, og det lykkedes da også, i en meget intens kamp som Frejas kvinder fortjent vandt 1 -0.

Freja kom bedst fra start, men trods en lovende indledning, med spilovertag og et par store chancer til hjemmeholdet, kunne begge hold gå til pausen efter en mål løs første halvleg.

Hjemmeholdet var fortsat bedst efter pausen, og efter en stærk soloaktion, kunne Anne Mette Danielsen, endelig bringe Freja på 1 – 0, efter en times spil.

Scoringen fik dog ikke gæsterne til at ryste i bukserne, selvom de gang på gang slog sig på et bomstærk Freja hold, er de et hold der aldrig giver op. Gæsterne kom i det sidste kvarter længere frem på banen, uden dog at fremtvinge de store målchancer, dertil spillede hjemmeholdet simpelthen for godt.

Det var dog en forløsning, da kampens udmærkede dommer Aage Petersen, fløjtede kampen af, og Frejas kvinder igen kunne sætte tre velfortjente point på kontoen.

Der kan ikke sættes en finger på spillernes indsats. Alle stod sammen som et hold, der blev kæmpet og fightet virkelig godt og vores keeper Camilla Sørensen, giver en afsmittende tryghed på en i forvejen virkelig stærk bagkæde. Vores centrale midtbane med Julie, Mathilde og Chris, har virkelig fundet hinanden i et godt samarbejde, hvor de supplerer hinanden flot.

Titlen som dagens wotm, blev delt mellem Louise og Mathilde, der fik lige mange stemmer.

Truppen: Camilla Sørensen, Amalie Clementin, Louise Jacobsen, Mille Nannestad, Laura Vase, Julie Wendelbo, Mathilde Mortensen, Christina Bennetzen, Anne Mette Danielsen, Oline Larsen, Rikke Jenner, Pia Bovien, Margret Oskardottir, Lykke Winther