Referat: VSK Aarhus vs Horsens Freja, JS Kvinder

image
Skrevet af Jes
29. september 2020 kl. 19:21

Jyllandsserien Kvinder: VSK Aarhus – Horsens Freja 2-4

Efter en september måned der indtil dagens kamp havde budt på 3 nederlag, rejste Frejas kvinder sig.

Freja starter bedst og presser VSK tilbage. Line Bæk sparker et hjørnespark som Rikke Jenner resolut afslutter på – værsgo og 1-0.

Freja fortsætter presset og efter 13 min. spil finder Ea Overvad, med en flot assist, Rikke Jenner – Rikke viser stor koldblodighed og scorer igen. 2-0.

VSK kommer bedre med, men kampen står i stampe, selvom Freja stadig kommer frem til store chancer. Forsvaret tager fra og holder VSK fra store chancer.

VSK får dog reduceret efter en misforståelse i forsvsret lige inden pausen. 2-1 og pause.

2. halveg – VSK kommer ud med et højt pres og Freja får ikke afvist – hvilket resulterer i en flot solotur af VSK og 2-2.

Minuttet efter ligger bolden i netmaskerne igen. Freja har givet bolden op og spiller den rundt i bagkæden. Den ender hos Louise Elsborg der slår en dyb aflevering til Nanna Boysen, der kommer alene igennem og sætter den køligt ind til venstre for keeperen. 3-2. Debutmål på et vigtigt tidspunkt for Freja.

Kampen bølger herefter frem og tilbage, med Freja mest på bolden og fortsat kommer frem til chancer.

68 minutter spillet. Tasja Westberg sparker et langt udspark mod Caroline Hestbech, der vinder duellen midt på banen, udfordrer sin direkte modstander og kommer alene igennem VSK’s venstre side, jagtet af 3 VSK’ere. Caroline Hestbech afslutter fladt i det lange hjørne. 4-2.

Kampens spiller, med et vigtigt mål til 3-2 og flere store chancer, samt hendes store løbearbejde – Nanna Boysen. En meget flot debut.