15. oktober 2023 kl. 18:37
Læs trænerens referat på hjemmesiden
Brabrand IF – Horsens Freja 0 -3 (0-2)
Der var strid blæst over Brabrand Idrætsanlæg, men Freja beherskede spillet bedst uanset om det var i med eller modvind.
Brabrand der er placeret midt i puljen, havde brug for vigtige point for at holde afstand til bundholdene i puljen, og gæsterne fra Freja skulle bruge endnu tre point for at holde sig tæt på topholdet Haderslev.
Hjemmeholdet valgte selv banehalvdel og dermed modvind i 1. halvleg, og de kunne glæde sig over at stå godt organiseret defensivt, for bolden var sjældent på gæsternes halvdel, og en af de få gange den kom der, blev de straffet, da Julie sender Pia Bovien afsted i dybden, der som så ofte før spurter fra alt og alle, og bringer Freja foran.
Christina Sørensen, bringer Freja yderligere foran, da hun banker bolden i kassen til 0-2, i det 38. minut.
Foran med to mål, er det Freja der skal spille i kraftig modvind efter pausen, men det ændrer ikke på spilovertaget i kampen, hvor gæsterne spiller sig til flere store chancer. Efter 85.min. i den ordinære spilletid, bringer Margret sig i en god position, hendes afslutning pareres af Brabrands keeper, Nadja Bryld er dog lynhurtig over bolden og sikrer Freja en velfortjent tre målsejr.
Alle i dagens trup, skal igen roses for en 90 minutters koncentreret indsats, hvor blev spillet klogt og solidt hele kampen i gennem. Louise Jacobsen løb med flest stemmer i afstemningen om titlen som dagens spiller.
Truppen: Camilla Sørensen, Amalie Clementin, Lykke Winther, Louise Jacobsen, Laura Vase Pedersen, Julie Wendelbo, Mathilde Mortensen, Anne Mette Danielsen, Rikke Jenner, Pia Bovien, Christina Sørensen, Nadja Bryld, Laura Damgaard, Margret Oskardottir.
Næste kamp spilles lørdag d. 21/10 kl. 12.30, på hjemmebane mod Sønderborg. Derefter venter et vildt program, med kamp i Sønderborg mandag d. 23/10, og igen onsdag d. 25/10, i sæsonens sidste kamp mod FC Horsens, på Ternevej.