JS Kvinder: Horsens Freja vs. Aarhus 1900

Ny sejr til Frejas kvinder

Jyllandsserie
Horsens Freja vs. Aarhus 1900 4 – 3 (1 -3)

Frejas kvinder måtte kæmpe hårdt for sejren i lørdagens hjemmekamp.
Det startede rigtig lovende med et overtag til hjemmeholdet, og efter 10 min. spillede Ea Overvad, Rikke Jenner fri, og hun bankede bolden i kassen med et tørt venstre hug.
Gæsterne fik dog udlignet efter 20 min. og i de efterfølgende minutter inden pausen, havde Freja en mindre god periode, det udnyttede Aarhus 1900 til at bringe sig foran 1 -3.

Efter pausen kom Freja ud og lagde et hårdt tryk på gæsterne, og efter få minutter er der trængsel i modstandernes felt, en Aarhus spiller må tage hånden til hjælp, og Oline Larsen udnytter sikkert straffesparket
Kort efter bringer en storspillende Ea balance i stillingen og udligner til 3 -3.
Det er også Ea, der efter 68 min. leverer en assist til banens bedste spiller Pia Bovien, der fortjent bringer Freja på 4 -3. Der var chancer til endnu mere, og ikke mindst en velspillende Rikke Jenner, boltrede sig på kanten og havde bl.a. et skud på overliggeren.

Det var et fremragende comeback af Freja kvinderne, der viste flot moral efter pausen, og fik vendt et truende nederlag til sejr.
Dagens Freja spiller var Pia Bovien, der ud over scoringen lavede et kæmpe løbearbejde og vandt en masse dueller.