Menu

Referat: Brabrand IF vs. Horsens Freja (Serie 1, herrer)

image
Skrevet af Jes
07. oktober 2019 kl. 08:08

Stort nederlag til et særdeles veloplagt tophold


Mødet med topholdet Brabrand på deres kuntsgræsbane blev på en ellers nogenlunde stille dag til et stormvejr på 45 min. og en pausestilling på 5-0.

Vi blev lagt under et kæmpe pres fra kampens start, og vi havde udfordringer med at spille igennem eller udenom dette. Samtidig spillede og løb Brabrandspillerne i et tempo vi ikke har prøvet før, så vi var i den grad overmatchet.

Føringsmålet kom efter 11 min, og vi nåede ikke at sunde os inden vi selv skabte en dårlig situation efter målspark, som endte med et straffespark, som udefra så OK ud, men som begge implicerede spillere fra hvert sit hold ikke selv mente var der. Så 15 min. og bagud 2-0.

Vi kom mere med i spillet og får trykket dem længere tilbage, men det lykkedes alligevel Brabrand at mase os med 3 scoringer i de sidste 10 min i 1 h.
Vi synes selv, at vi var for passive i vores pres, vi nåede ikke at ramme duellerne, og vi vandt ingen 2. bolde, men vi må også sige at vi mødte et yderst veloplagt og velspillende Brabrandhold i 1 h.

2 h var langt mere lige, og endda med et lille overtag til os, og vi fik tilspillet os flere gode chancer, og Magnus havde et frispark, som deres målmand reddede i stor stil i det ene hjørne. Det lykkedes Emil S Pedersen at få scoret til 5-1, da han kom alene igennem og sikkert udnyttede chancen.

Vi må desværre konstatere, at vi forærede Brabrand 2 mål i 84 og 85 min., så nederlaget blev på 7-1.

Vi havde lidt udfordringer op til kampen, men vi fik med debut til Søren Mortensen og Peter Kristoffersen alligevel stillet et godt hold, som dog blev nedkæmpet af et godt Brabrandhold.

Vi ligger fortsat nr 3 i puljen, 2 p efter Hatting Torsted, så selvom vi løb ind i en ubehagelig oplevelse søndag, så vil vi gå efter den 2. plads som kan forlænge vores sæson. Det kræver en del sejre i de sidste kampe, men med foreløbig et rigtig fint efterår, så må det være målsætningen for resten af 2019.

Dette er vores cookies
Luk