Fortjent nederlag !
Serie 1 : AGF – Freja 4 – 1 (0 – 0)
Målscorer : Nyland 1
Man of the match : Have og Magnus Rugholm

Freja startede opgøret i kraftig modvind. Men AGF spillede forsigtigt og henholdende. Efter 8 minutter kom Freja frem til kampen første chance. Et hjørne fra Magnus Rugholm blev sendt over bagerst i feltet til Mikkel Vilhelmsen, som headede bolden ind foran mål, hvor Nicklas Moldt fik hovedet på men lige over mål. Efter godt et kvarter fik AGF et frispark foran feltet, som blev sendt ind foran mål. Bolden blev headed på tværs men forbi mål. Knap en halv time inde i kampen blev Matthias Jakobsen tildelt et gult kort. Trods en spiller i overtal og kraftig medvind fortsatte hjemmeholdet det henholdende spil. Kort efter Matti var kommet på banen igen, fik han første halvlegs største chance. Matti blev spillet helt fri med målmanden, men han fik blokeret afslutningen.
Stillingen 0 – 0 ved pausen og odds var med Freja til en anden halvleg i medvind.

Sådan gik det ikke ! Efter 1 minut og 20 sekunders spil bragte hjemmeholdet sig foran 1 – 0 i en situation hvor Freja’s defensiv tog sig en blunder. Kun 6 minutter senere blev det 2 – 0 til AGF. En AGF’er erobrede bolden på egen banehalvdel og fik uhindret lov til at løbe godt 50 meter og afslutte med en scoring ! En meget skidt start på anden halvleg med to alt for nemme mål til hjemmeholdet. Det så ud som om Freja tabte slaget om midtbanen og var konstant et par skridt bagefter. Vi var nu tvunget til at satse fremad banen, men vi kom ikke frem til de store chancer. I stedet slog hjemmeholdet kontra to gange og afgjorde kampen med scoringer til 4 – 0. Kort før tid fik Freja reduceret til 4 – 1 ved Nyland. Efter en jævnbyrdig første halvleg, tabte vi kampen på en svag anden halvleg. Alt for lidt energi og vilje. Pokkers ærgerligt. Vi var noget ramt af skader og afbud op til kampen, men vi stillede med et stærkt hold som burde kunne matche AGF. Sådan gik det ikke og der venter os en rigtig svær kamp på fredag kl. 18.30. hjemme på Spar Nord Park, når Aarhus Junior’s kommer på besøg.