Oldboys indtrådte onsdag i pokalturneringen

image
Skrevet af Jes
26. oktober 2021 kl. 18:00

Efter at være seedet i 1. runde og dermed oversidder stod den på lokalopgør med Egebjerg.

Vi havde til aftenens opgør valgt at lade den normale første keeper Trane sidde over af taktiske årsager, da vi havde valgt en målmand der rent faktisk også kan sparke til bolden… 😉

Det gav pote allerede midt i første halvleg, da afløseren Bo får to hurtige assist, da to målspark stryger direkte hen over deres forsvar og giver scoring ved hhv. Morten og Kasper.
Egebjerg har lidt chancer i slutningen af første halvleg og får også reduceret til 1-2 efter en kontra.

I 2. halvleg er vi mere i kontrol igen og kampen bliver lukket efter et hjørnespar,k hvor den kommende cheftræner Morten header den flot ind.

Herefter køres sejren stille og roligt hjem og vi var dermed med i bowlen, da der i dag blev trukket lod til 3. runde sammen med eksotiske hold som Øster Starup/Vester Nebel, Nord-Als og Aabenraa.

Vi bliver dog i lokalområdet da vi trak Bjerre Herred (Hornsyld) i en kamp der spilles 15. november.